Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ Δ.Σ. ΖΑΧΑΡΩΣ 30/01/2011



1 σχόλιο:

  1. Και τώρα τι;
    Τι έχουν σκοπό να κάνουν τα δεκανίκια του Πανταζή;
    Ο,τι πει ο αρχηγός τους.
    Και καλά αυτόν τον έχουμε μάθει πια, κάνει ό,τι του κατέβει, θεωρεί τη Ζαχάρω και το Δημαρχείο τσιφλίκι του.
    Εξάλλου είπαμε στα Ζωνιανά είναι τα καλύτερα παιδιά.
    Επίσης έχουμε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό, το Φώτη που "εκπροσωπεί" τους ανθρώπους που τον ψήφισαν και είναι η "φωνή" της αντιπολίτευσης στο Δημ. Συμβούλιο. Απλά είναι παραδόπιστος, όπως έχει μάθει τόσα χρόνια με τη βοήθεια του συνδικαλισμού.
    Τι να πούμε όμως για την ελάσσονα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που κινείται με μόνο κριτήριο τη νομιμότητα και ενδιαφέρεται για να λειτουργήσει ο Δήμος; Όποιος άκουσε τη συνέντευξη του εν λόγω κυρίου στο ΙΟΝΙΟΝfm πρέπει να γέλασε πολύ. Εκτός από το γέλιο όμως, μας προκαλεί και μεγάλη οργή και θλίψη για τον εαυτό μας, που τον πιστέψαμε.
    Χαρήκαμε που ένας νέος μορφωμένος άνθρωπος ενδιαφέρθηκε για τον τόπο μας. Που να πάει το μυαλό μας, ότι το μόνο που τον ώθησε σε μια τέτοια κίνηση είναι οι προσωπικές του φιλοδοξίες και μόνο. Και εμείς σαν τους ηλίθιους πέσαμε στην παγίδα «του καλού παιδιού». Τώρα μιλάει χωρίς να λέει τίποτα, μασάει την καραμέλα της διασφάλισης των θεσμών και καλεί τον ελεγκτή νομιμότητας να ελέγξει πράξεις παράνομες στις οποίες συμμετέχει γιατί «κινείτε με κριτήριο τη νομιμότητα». Μην μιλάς άλλο αγαπητέ Κωστάκη, γιατί δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις και γιατί θα σε πάρουμε με τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή